четвер, 28 березня 2024 р.

Ласкаво просимо киян і гостей столиці на весняні безоплатні екскурсії

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували 2 прогулянки містом. Тож чекаємо на ваші заповнені анкети.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час дії воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!

Дитяча еко-екскурсія «Мандрівка до Будинку природи»
На шляху до Будинку природи юні дослідники дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини, після чого в самому будинку ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також отримають безліч нових емоцій.
Маршрут: Парк ім. Тараса Шевченка → Пам’ятник Матері і дитині → бульв. Тараса Шевченка → Національний комітет Товариства Червоного Хреста України → Державне агентство водних ресурсів України → Київський міський Будинок природи.
Місце проведення вказано в анкеті.
29 березня, п'ятниця, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4i9SgQYkXi1WETzCA

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом» (для людей з порушеннями зору).
Важливо! Поруч з людиною з порушеннями зору має бути особа, яка її супроводжує.
Екскурсанти почують про будівництво Володимирського та Софійського соборів, познайомляться з історією функціонування та реконструкції Золотих воріт, а також відвідають старі й нові об’єкти історії нашого міста й держави загалом.
Маршрут: Володимирський собор → Будинок Гольденберга → Пам’ятник Павлу Шеремету → Меморіальна дошка Дмитру Мирону → Золоті ворота → Пам’ятник захисникам кордонів вітчизни усіх поколінь → Софійська площа.
Місце проведення вказано в анкеті.
29 березня, п'ятниця, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/8nephhdMjdXfn9Ap9

Крім того, можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, телефонуйте або пишіть у Telegram за номером: +38 (096) 006-80-94 чи на е-mail: knp.kcrt@ukr.net.

Ознайомтеся, будь ласка, з правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник екскурсії заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати захід

Немає коментарів:

Дописати коментар