пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Новий тиждень – нова екскурсія

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували для вас 3 екскурсії на безоплатній основі. До списку наших регулярних екскурсійних маршрутів додали ще одну цікаву прогулянку старовинним Подільским районом, який ще називають «містом у місті».

Ознайомитися з детальним описом і маршрутом цієї та інших прогулянок можна нижче.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час дії воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!

Екскурсія «Таємниці града Володимира»
Під час прогулянки ви почуєте про розбудову Києва та будівництво оборонних споруд князем Володимиром, дізнаєтеся про зведення першого кам’яного храму Київської держави – Десятинної церкви.
Маршрут: Львівська площа → вул. Велика Житомирська → вул. Володимирська → Десятинний провулок → Старокиївська гора → вул. Десятинна → Михайлівська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
22 червня, субота, 17:30.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FYRTAiPyfpXPaStLA

Екскурсія «Київ незламний»
Познайомтеся з історією Києва – з часів Другої світової війни і до сьогодні, а також довідайтеся про людей, які відігравали роль у його незламності та перемозі.
Маршрут: Бабин Яр → Київський телецентр → Київська телевежа → вул. Ю. Іллєнка → Лук'янівська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
23 червня, неділя, 11:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cvLHPdA4araN42sd8

Екскурсія «Старим Подолом»
Ви прогуляєтеся знаменитою вулицею Петра Сагайдачного, довідаєтеся, як змінювався Поділ з часів створення до сьогодення, познайомитеся з його унікальними з точки зору історії та архітектури об’єктами, серед яких – Аптека-музей, найстаріший будинок Києва, Києво-Могилянська академія, яка була заснована 400 років тому, та старовинні храми.
Маршрут: Станція метро «Контрактова площа» → Церква Миколи Притиска → Аптека-музей на Подолі → Церква Успіння Богородиці Пирогощої → Контрактовий будинок → Церква Покрови Пресвятої Богородиці → Садиба родини Балабух → Поштова площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
23 червня, неділя, 17:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/GsEWehngRCvBEUWb9

Ознайомтеся, будь ласка, з правилами безпеки під час дії воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник екскурсії заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати захід

Немає коментарів:

Дописати коментар