вівторок, 25 квітня 2023 р.

"Історія у склі"

У Музей Історії Міста Києва відкрилась унікальна виставка "Історія у склі", що знайомить із київським побутом і розповідає про застосування скляної тари у фармацевтичній галузі, парфумерній справі, розливі рідин різного призначення.
Тут відтворено елементи інтер’єрів шинку, будуару, їдальні ХІХ ст. і навіть реконструйована в найменших деталях аптека XVIII ст.
За словами генеральної директорки Музею історії міста Києва Діани Попової, на виставці можна побачити унікальні та різноманітні зразки скляної тари та посуду, фрагмент скляного черевичка для розтягування шкіряного взуття, косметичні засоби, найдивовижніші флакони з ароматами відомих французьких брендів. Завдяки партнеру проєкту, відомому парфумеру Богданові Зубченку, всі охочі матимуть також змогу ознайомитися з авторським парфумом «ALEA 89 ANNE DE KIEV», натхненним постаттю київської княжни.
Кураторки виставки: Аліна Сушко та Ольга Друг.

Музейно-виставковий центр Музею історії міста Києва працює з середи до неділі із 12:00 до 19:00 (каса працює із 12:00 до 18:30) за адресою: вул. Б. Хмельницького, 7.


Немає коментарів:

Дописати коментар