четвер, 16 листопада 2023 р.

Осінні прогулянки містом

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували для вас 5 безоплатних екскурсій.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!
Місця зустрічей вказані в анкетах

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії»
Під час прогулянки затишними вулицями стародавнього Печерська ви познайомитеся з рядом об’єктів мілітарної історії Києва, а також почуєте про події багатолітньої боротьби за незалежність України, що триває й донині.
Маршрут: Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України → Маріїнський парк → Будинок командувача військ Київського військового округу → Арсенальна площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
16 листопада, четвер, 15:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/E2skfAnkV9jJC2E66

Екскурсія «Все починається з Університету»
Під час екскурсії ви дізнаєтеся, як Університет дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також познайомитеся з історією створення навколо червоного корпусу чудового парку та ботанічного саду.
Маршрут: станція метро «Університет» → Ботанічний сад ім. академіка О. В. Фоміна → Червоний корпус КНУ → Бібліотека ім. В. І. Вернадського → Парк ім. Т. Г. Шевченка.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
16 листопада, четвер, 15:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/pR9fZNQeiuXbxH8T8

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом»
Під час екскурсії ви дізнаєтеся про будівництво Володимирського собору, познайомитеся з історіями Золотих воріт, собору святої Софії й не тільки.
Маршрут: Володимирський собор → Будинок Гольденберга → Золоті ворота → Пам'ятник захисникам кордонів вітчизни усіх поколінь → Софійська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
17 листопада, п’ятниця, 13:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EfQdw8NRXjGE9Xjq5

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили»
Під час екскурсії ви відкриєте таємниці середньовічного Подолу та дізнаєтеся про традиції Київського самоуправління.
Маршрут: Контрактова площа → Церква Успіння Богородиці Пирогощої → Церква Миколи Притиска → Кам'яниця київського війта → Церква Святої Катерини.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
18 листопада, субота, 11:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/rEV3oJq1QCdqaX3M9

Екскурсія «Київ незламний»
Познайомтеся з історією Києва – з часів Другої світової війни і до сьогодні, а також дізнайтеся про людей, які відігравали роль у його незламності та перемозі.
Маршрут: Бабин Яр → Дзеркальне поле → Менора → вул. Юрія Іллєнка → Лук'янівська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
19 листопада, неділя, 11:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/HBPNRNZb1KGqwRp96

Крім того можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, заповніть форму за посиланням https://kyivcitytravel.com.ua/ordering-excursions/ для подальшої комунікації з нашими спеціалістами.
Ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник прогулянки заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда;
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати прогулянку.

Немає коментарів:

Дописати коментар