середу, 13 березня 2024 р.

Ласкаво просимо на безоплатні заходи на цьому тижні!

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували 2 лекторії та 3 екскурсії, серед яких прогулянка для людей з порушеннями слуху. Теми заходів цікаві й різноманітні, тож ознайомтеся з розкладом та обирайте формат, який вам ближче до душі: екскурсія чи зустріч у Vcentri Hub.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!

Екскурсія «Таємниці града Ярослава»
Під час екскурсії ви довідаєтеся про оборонні споруди навколо Києва за часів правління князя Ярослава Мудрого, розкриєте таємниці Софійського та Михайлівського соборів і ще багато цікавих фактів про стародавній Київ.
Маршрут: Золоті Ворота → вул. Ярославів Вал → Золотоворітський сквер → вул. Золотоворітська → Софійська площа → Михайлівська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
14 березня, четвер, 14:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/PzfpnpVcb7fSyA4P7

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом» (для людей з порушеннями слуху)
Екскурсанти дізнаються про будівництво Володимирського та Софійського соборів, познайомляться з історією функціонування та реконструкції Золотих воріт, а також відвідають старі й нові об’єкти історії нашого міста й держави загалом.
Екскурсія буде проводитися в супроводі перекладача жестової мови.
Маршрут: Володимирський собор → Будинок Гольденберга → Пам’ятник Павлу Шеремету → Меморіальна дошка Дмитру Мирону → Золоті ворота → Пам’ятник захисникам кордонів вітчизни усіх поколінь → Софійська площа.
Місце проведення вказано в анкеті.
15 березня, п'ятниця, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/jkQC8DmzcvgYH13eA

Лекторій «Київ у вирі загадок Другої світової війни»
Учасники зустрічі дізнаються, що відомості про Другу світову війну містять у собі чимало загадок, а також почують цікаві факти про події того часу.
Місце проведення вказано в анкеті.
15 березня, п'ятниця, 14:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/uAqkS4wYz5fmYE9w9

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом»
Прогулюючись середмістям столиці, ви почуєте про будівництво Володимирського собору, Золотих воріт, Софійського собору тощо.
Маршрут: Володимирський собор → Будинок Гольденберга → Пам’ятник Павлу Шеремету → Меморіальна дошка Дмитру Мирону → Золоті ворота → Пам’ятник захисникам кордонів вітчизни усіх поколінь → Софійська площа.
Місце проведення вказано в анкеті.
17 березня, неділя, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/VqY5U39e91SkU4tS7

Лекторій «Київські адреси родини Кричевських»
Під час зустрічі ви почуєте про життєві історії членів родини українських художників Кричевських, ознайомитеся з їхнім живописом, а також довідаєтеся про повернення в Україну їхнього мистецького спадку.
Місце проведення вказано в анкеті.
17 березня, неділя, 15:00.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/oAdutWD4HCizGRUi6

Крім того, можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, телефонуйте або пишіть у Telegram за номером: +38 (096) 006-80-94 або на е-mail: knp.kcrt@ukr.net.

Ознайомтеся, будь ласка, з правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник екскурсії чи лекторію заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар