середу, 27 грудня 2023 р.

Останній анонс безоплатних екскурсій у 2023 році

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували для вас 3 безоплатні прогулянки містом.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!
Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Різдвяні традиції між двома дзвіницями»
Під час екскурсії ви дізнаєтеся про традиційне українське святкування Різдва, особистість святого Миколая, а також про символи, обереги та інші атрибути зимових свят.
Маршрут: Софійська площа → Михайлівська площа → Михайлівський Золотоверхий собор → Трапезна і співочий флігель → Володимирська гірка → Костел Святого Олександра → вул. Костьольна → Майдан Незалежності.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
28 грудня, четвер, 14:30
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/umcnsoBV6aTqk5Ji8

Екскурсія «Зустріч на Майдані Різдва»
Під час прогулянки Поштовою площею ви дізнаєтеся, чому вона мала назву «Майдан Різдва», відкриєте для себе особливості прилеглих вулиць, дослідите розвиток цього району, а також зможете надихнутися величними видами Дніпра, мостів та островів столиці.
Маршрут: Церква Різдва Христового → Поштовий будинок → Річковий вокзал → Пам’ятник першому трамваю → Пам’ятник «Малюки-засновники Києва».
Місце зустрічі вказано в анкеті.
29 грудня, п’ятниця, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6vyvrpsPDHew7n756

Екскурсія «Київ новорічний: у вирі романтики»
Під час прогулянки ви побачите культові романтичні обʼєкти міста та дізнаєтеся про любовні історії його відомих мешканців.
Маршрут: Парк імені Тараса Шевченка → вул. Євгена Чикаленка → вул. Богдана Хмельницького → вул. Хрещатик.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
29 грудня, п’ятниця, 14:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/geKu3ZRnAcHTiTt89

Крім того можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, заповніть форму за посиланням https://kyivcitytravel.com.ua/ordering-excursions/ для подальшої комунікації з нашими спеціалістами.

Ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник прогулянки заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда;
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати прогулянку.

Немає коментарів:

Дописати коментар