пʼятницю, 1 грудня 2023 р.

Святий Миколай запрошує на безоплатні святкові екскурсії

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували для вас 4 ексклюзивні костюмовані прогулянки містом «Від Миколая до Різдва».
Місця зустрічей вказані в анкетах.

Під час прогулянки Подолом ви зануритеся в атмосферу Дня святого Миколая, дізнаєтеся цікаві деталі цього свята та як воно зародилося, а також відкриєте для себе особливі об’єкти, пов’язані з цією важливою постаттю.
Маршрут: станція метро «Контрактова площа» → Церква Миколи Притиска → вул. Спаська → Церква Миколи Набережного → Церква Різдва Христового.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!
Місця зустрічей вказані в анкетах.
2 грудня, субота, 11:30
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/84B9EDKcU2Sk1ThS6

2 грудня, субота, 15:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ZfxmqHJ8ErzEP5U57
3 грудня, неділя, 11:30
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6d4zyuDC92zENThWA
3 грудня, неділя, 15:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/o5wqE2cSLePipi6g8

Крім того можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, заповніть форму за посиланням https://kyivcitytravel.com.ua/ordering-excursions/ для подальшої комунікації з нашими спеціалістами.
Ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник прогулянки заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда;
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати прогулянку.

Немає коментарів:

Дописати коментар