четвер, 7 грудня 2023 р.

Долучайтеся до щотижневих прогулянок зимовим Києвом

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували для вас 3 безоплатні екскурсії.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!
Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії»
Під час прогулянки затишними вулицями стародавнього Печерська ви познайомитеся з рядом об’єктів мілітарної історії Києва, а також почуєте про події багатолітньої боротьби за незалежність України, що триває й донині.
Маршрут: Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України → Маріїнський парк → Будинок командувача військ Київського військового округу → Арсенальна площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
7 грудня, четвер, 15:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/rj3439kXM9yCbfXQ9

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця»
Познайомтеся з літописними місцями Києва та творіннями багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, що мешкали в цій місцевості у різні часи.
Маршрут: Львівська площа → Вознесенський узвіз → Кудрявська площа → вул. Січових Стрільців.
 Місце зустрічі вказано в анкеті.
8 грудня, п’ятниця, 14:30
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CCprGfWr6tZVTP2P8

Екскурсія «Від Миколая до Різдва»
Під час прогулянки Подолом ви зануритеся в атмосферу Дня святого Миколая, дізнаєтеся цікаві деталі цього свята та як воно зародилося, а також відкриєте для себе особливі об’єкти, пов’язані з цією важливою постаттю.
Маршрут: станція метро «Контрактова площа» → Церква Миколи Притиска → вул. Григорія Сковороди → Церква Миколи Набережного → Церква Різдва Христового.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
10 грудня, неділя, 11:30
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/NUuVjmkhkaxoAuWW8

Крім того можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, заповніть форму за посиланням https://kyivcitytravel.com.ua/ordering-excursions/ для подальшої комунікації зі спеціалістами.

Ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник прогулянки заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда;
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати прогулянку.

Немає коментарів:

Дописати коментар