середа, 21 лютого 2024 р.

Запрошуємо на безоплатні заходи

Запрошуємо вас на безоплатні заходи, що відбудуться з четверга до суботи.
Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Київський центр розвитку туризму підготували 5 екскурсій і 1 лекторій. Архітектурні та релігійні пам'ятки Києва, його історичні та літописні місця, воєнні об'єкти, – все це у супроводі захоплюючих розповідей наших екскурсоводів переверне уявлення про Київ, і місто заграє для вас новими фарбами.
Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою!

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили»
Під час прогулянки ви відкриєте таємниці середньовічного Подолу та дізнаєтеся про традиції Київського самоуправління.
Маршрут: Контрактова площа → Церква Успіння Богородиці Пирогощої → Церква Миколи Притиска → Кам'яниця київського війта → Церква Святої Катерини.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
22 лютого, четвер, 10:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7AGu22CTs2yYe4i99

Екскурсія «Таємниці града Ярослава»
Довідайтеся про оборонні споруди навколо Києва за часів правління князя Ярослава Мудрого, розкрийте секрети Софійського та Михайлівського соборів і ще багато цікавих фактів про стародавній Київ.
Маршрут: Золоті Ворота → вул. Ярославів Вал → Золотоворітський сквер → вул. Золотоворітська → Софійська площа → Михайлівська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
22 лютого, четвер, 14:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/JGDcPXjVY8SxoBK37

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом»
Під час екскурсії ви дізнаєтеся про будівництво Володимирського та Софійського соборів, познайомитеся з історією функціонування та реконструкції Золотих воріт, побачите старі й нові об’єкти історії нашого міста й держави загалом.
Маршрут: Володимирський собор → Будинок Гольденберга → Пам’ятник Павлу Шеремету → Меморіальна дошка Дмитру Мирону → Золоті ворота → Пам’ятник захисникам кордонів вітчизни усіх поколінь → Софійська площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
23 лютого, п’ятниця, 12:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/GVJrWFhXYsjhhZncA

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця»
Цей екскурсійний маршрут проведе вас літописними місцями Києва та ознайомить з творіннями багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості у різні часи.
Маршрут: Львівська площа → Вознесенський узвіз → Кудрявська площа → вул. Січових Стрільців.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
23 лютого, п’ятниця, 15:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/okKfyhMvt8ED1Soy6

Лекторій «Відомі гості Києва»
Під час зустрічі ви дізнаєтеся про відомих особистостей, які свого часу відвідували Київ, почуєте про те, чим саме вразило їх наше місто і які доленосні зустрічі подарувало.
Місце проведення вказано в анкеті.
23 лютого, п’ятниця, 18:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/VyzAiKrai5fSjbiN7

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії»
Прогулюючись затишними вулицями стародавнього Печерська, ви побачите низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також почуєте про події багатолітньої боротьби за незалежність України, що триває й донині.
Маршрут: Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України → Маріїнський парк → Будинок командувача військ Київського військового округу → Арсенальна площа.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
24 лютого, субота, 13:00
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CQLVMJabkfFhrPYz8

Крім того, можна придбати індивідуальні та корпоративні екскурсії улюбленим містом для вас, вашої родини або колег. Щоб отримати більш детальну інформацію, телефонуйте або пишіть у Telegram за номером: +38 (096) 006-80-94 або на е-mail: knp.kcrt@ukr.net.
Ознайомтеся, будь ласка, з правилами безпеки під час воєнного стану:
  • у разі повітряної тривоги за маршрутом передбачені діючі укриття, кожен учасник екскурсії чи лекторію заради своєї безпеки повинен слухати вказівки гіда
  • у разі ворожих обстрілів заради безпеки екскурсантів та гіда, Управління та Київський центр розвитку туризму залишають за собою право скасувати захід

Немає коментарів:

Дописати коментар